Webinar “ZeroTrust – na pravom ste putu”

U prošloj godini smo vidjeli da je u centar pažnje kompanija širom svijeta postavljen zero-trust koncept ili kako to popularno kažu Nijemci “Lijepo je vjerovati, ali se bolje uvjeriti”. Prošla pandemijska godina je sa sobom donijela najveći razvoj digitalnih rješenja u zadnjih 10-tak godina, ali i niz izazova. Kompanije su se susrele sa izazovima koje donosi udaljeni pristup i sve češći napadi putem malware-a i ransomware-a a čiji je broj najbrže rastao tokom prošle godine. 

Kao odgovor na navedene izazove UDT u saradnji sa našim partnerom Euridica organizuje webinar:

Tema webinara: ZeroTrust – na pravom ste putu
Datum i vrijeme webinara:  23.09.2021. godine u 14:00 sati
Pristup webinaru je besplatan!

Kolege Nebojsa Bulatovic, Tovy Yanne i Prof. dr. Zoran Đurić će učesnike webinara upoznati sa:

  • konceptom zero-trust sigurnosti i arhitekture
  • sigurnosnim i poslovnim benefitima koje nam donose zero-trust rješenja; 
  • glavnim razlozima zašto security stručnjaci očekuju da zero-trust rješenja postanu dominantan trend u narednoj godini.

Pored navedenog, učesnici webinara će imati priliku čuti kako sa svojim rješenjem #ZoneZero na navedene izazove odgovara svjetski proizvođač zero-trust rješenja Safe-T Data, ali i pogledati praktičan primjer implementacije ZoneZero rješenja, te integracije istog u računarske mreže i oblak rješenja.

Ukoliko želite da prisustvujete webinaru, molimo da popunite obrazac prijave koji se nalazi dole ispod, a kako bismo Vam putem emaila poslali link putem kojeg ćete moći pratiti webinar. 

Napomena: Nije potrebno popunjavati dio obrasca koji se odnosi na ispostavljanje fakture.

Pristup webinaru je besplatan!

    Podaci za ispostavljanje fakture (ukoliko je komercijalni webinar)