Webinar “Putovanje ka hiperautomatizaciji sa RPA”

Za kraj godine smo odlučili da sa vama podijelimo fantastičnu priču o tome kako rutinske poslove učiniti efikasnijim i na takav način doprinesemo ideji optimizacije troškova koji su u vremenu pandemije postali centralna tema.

Tema webinara “Putovanje ka hiperautomatizaciji sa RPA”

Datum i vrijeme održavanja webinara: 22.12.2020. godine u 14:00 sati

Pristup webinaru je besplatan!

Predsjednica Udruženja banaka BiH je nedavno izjavila da se za 2020. godinu očekuje pad prihoda bankarskog sektora BiH, i do 20%. Mi vjerujemo da su prihodi za 2021. godinu pod velikim upitnikom. 

Slična situacija je i u drugim industrijama. Jedan od strateških pravaca bankarskog sektora je upravo optimizacija troškova. Robotic Process Automation (RPA) je alat koji može značajno automatizirati rutinske poslove i povećati efikasnost poslovanja.

Pridružite nam se na webinaru kojeg organizujemo sa firmom Ibis-Instruments d.o.o. i saznajte kako uz upotrebu RPA rješenja automatizirati rutinske zadatke. Takva automatizacija počinje sa digitalizacijom poslovnih procesa, proširuje se kroz mogućnosti napredne automatizacije vještačkom inteligencijom (AI) i analitikom, a zaokružuje se sa robotskom augmentacijom manuelnih aktivnosti (RPA).

Ukoliko želite da prisustvujete webinaru, molimo da popunite obrazac prijave koji se nalazi dole ispod, a kako bismo Vam putem emaila poslali link putem kojeg ćete moći pratiti webinar. 

Napomena: Nije potrebno popunjavati dio obrasca koji se odnosi na ispostavljanje fakture. Pristup webinaru je besplatan! 

    Podaci za ispostavljanje fakture (ukoliko je komercijalni webinar)