Webinar “Identity Management as a Business Enabler”

U cilju odgovora na sve veće izazove upravljanja identitetima u informacionom sistemu jedne organizacije UDT u saradnji sa partnerom Beta Systems Software organizira webinar.
Tema webinara: Identity Management as a Business Enabler
Datum i vrijeme webinara:  17.06.2021. godine u 14:00 sati
Pristup webinaru je besplatan!
Identitet postaje novi security parameter. Sa rastom kompleksnosti implementiranih IT arhitektura i porastom broja sistema upravljanje identitetima postaje sve kompleksnije i zahtjevnije. Isto zahtjeva jasno definisane procese koji će olakšati rad administratorima.
Usklađenost sa raznim regulativama i pored jasno definisanih procesa ostaje noćna mora administratora, pogotovo ako moraju razmišljati o zaostalim korisničkim računima i osiguranju da isti budu pravovremeno deaktivirani. I sve to zahtijeva implementaciju alata koji će osigurati ne samo kvalitetnije upravljanje identitetima nego i uštediti vrijeme administratora koji administriraju tim identitietima.
Kolega Miroslav – Miki Jelicic će nas provesti kroz jednu odličnu prezentaciju i objasniti kako na ove izazove odgovara svjetski proizvođač IAM rješenja Beta systems. Vjerujem da naziv prezentacije koju nam je pripremio kolega Miroslav može bez ustručavanja nositi naziv “sve što niste znali o IAM-u a niste smjeli da pitate”.

Ukoliko želite da prisustvujete webinaru, molimo da popunite obrazac prijave koji se nalazi dole ispod, a kako bismo Vam putem emaila poslali link putem kojeg ćete moći pratiti webinar. 

Napomena: Nije potrebno popunjavati dio obrasca koji se odnosi na ispostavljanje fakture.

Pristup webinaru je besplatan!

 

    Podaci za ispostavljanje fakture (ukoliko je komercijalni webinar)