Webinar “Cynet-vaš cyber buddy! 360 stepeni cyber security za vašu organizaciju”

Odgovarajući na izazove nedovoljnog broja ljudi u cyber security timovina, ali i sve veće kompleksnosti i teže upravljivosti cyber security rješenja, sa našim partnerima CREAplusALEM Sistem smo za sve naše članove i simpatizere pripremili novi webinar.

Tema webinara: Cynet-vaš cyber buddy! 360 stepeni cyber security za vašu organizaciju

Datum i vrijeme održavanja webinara: 18.02.2021. godine u 14:00 sati

Pristup webinaru je besplatan!

Organizacije trebaju jednostavna, konsolidirana rješenja koja u sebi posjeduju funkiconalnosti zaštite, monitoringa, te identifikacije i odgovora na incidente. Istim je potrebno da na raspolaganju imaju ljude koji će biti u stanju na adekvatan način upravljati mjerama zaštite; da vrše nadzor ICT servisa i događaja po principa 24/7; da pravovremeno identificiraju incidente i na iste adekvatno odgovore.

Kompanija Cynet Security se pozicionirala kao proizvođač jednog takvog konsolidiranog rješenja, kojeg koriste mali timovi ali i firme koje pružaju usluge security operations centra (#SOC).

Pridružite nam se i poslušajte kolege Nadja Halebic i Dalibor Vukovic (BSc), koji će nam objasniti kako cynet odgovara na ove izazove, ali prezentirati primjer Telekoma Slovenije koji ovo rješenje koristi da bi pomogao malim firmama da bolje upravljaju svojim odgovorom na izazove cyber sigurnosti. 

Ukoliko želite da prisustvujete webinaru, molimo da popunite obrazac prijave koji se nalazi dole ispod, a kako bismo Vam putem emaila poslali link putem kojeg ćete moći pratiti webinar. 

Napomena: Nije potrebno popunjavati dio obrasca koji se odnosi na ispostavljanje fakture. Pristup webinaru je besplatan!

    Podaci za ispostavljanje fakture (ukoliko je komercijalni webinar)