Webinar “8 “Must-have” Components of an Effective Payment Fraud Detection Framework”

Vidjeli smo da je jedan od najvećih uzroka štete koju pretrpe SME preduzeća tzv. BEC (business e-mail compromise). Ova pojava se dešava svakodnevno i kompanije u BiH postaju sve interesantnije za napadače. U cilju adekvatnog odgovora na ove tipove finansijskih prevara, sa našim partnerom Printec Group smo za sve naše članove i simpatizere pripremili webinar:

Tema webinara: 8 “Must-have” Components of an Effective Payment Fraud Detection Framework

Datum i vrijeme webinara: 15.04.2021. godine u 14:00 sati

Pristup webinaru je besplatan!

Posljedice finansijskih prevara trpe preduzeća, ali i banke. Predviđa se da će gubici po pitanju finansijskih prevara do 2027. godine na svjetskom nivou narasti na 40 milijardi dolara. Iako banke sve uspješnije odgovaraju na izazove finansijskih prevara, iste se nerijetko susreću i sa glavoboljom odbijanja legitimnih transakcija.

Pridružite nam se na još jednom odličnom webinaru i saznajte kako rješenja kompanije INETCO Systems Limited, koristeći savremene tehnologije u kombinaciji sa algoritmima vještačke inteligencije, odgovara na ove izazove i na koji način pomaže bankama u efikasnijoj i efektivnijoj identifikaciji sumnjivih transakcija, ali indirektno i kompanijama da im smanje rizik ovog tipa prevare. 

Ukoliko želite da prisustvujete webinaru, molimo da popunite obrazac prijave koji se nalazi dole ispod, a kako bismo Vam putem emaila poslali link putem kojeg ćete moći pratiti webinar. 

Napomena: Nije potrebno popunjavati dio obrasca koji se odnosi na ispostavljanje fakture.

Pristup webinaru je besplatan!

    Podaci za ispostavljanje fakture (ukoliko je komercijalni webinar)